Online Roulette soorten

Dat er zoveel verschillende roulette soorten zijn, daar zijn veel mensen zich niet eens van bewust. Vaak zijn de regels voor al deze verschillende varianten bijna hetzelde, het enige wat vaak verschilt zijn de speeltafel en het roulette wiel. Welke variant het beste bij je past dat zal je natuurlijk zelf moeten uitproberen. En gelukkig hoef je daarvoor niet meteen geld over te maken. Je kunt namelijk bij de meeste online roulette sites eerst de verschillende varianten gratis uitproberen. Op die manier kom je er natuurlijk van zelf achter welke van deze varianten je het leukste vind. En ben je er eenmaal uit, dan kun je met een goed gevoel beginnen aan je roulette spel.

De eerste variant die we met je willen bespreken is misschien wel de meest gespeelde van de online roulette soorten, namelijk het Frans roulette. Het spel is te vergelijken met het Europees roulette, echter heb je minder opties om op in te zetten, je treft bij een Frans roulette spel dan ook geen burenspel aan. Ook is het doek anders opgebouwd, per getal wordt aangegeven voor welke kleur het staat (behalve voor de zero). De winkansen zijn gelijk aan die bij het Europees roulette. Als je het Europees roulette al kent, dan zal het Frans roulette eigenlijk voor zich spreken, alleen het grote verschil is dat de termen ander op het doek worden aangegeven, namelijk in het Frans.

En dit geeft natuurlijk wel iets speciaals aan je spel, vooral als je bedenkt dat het roulette spel oorpronkelijk uit Frankrijk komt. En naast het feit dat het spel oorspronkelijk uit Frankrijk komt, kun je ook nog een andere historie bekijken tijdens het spelen van Frans roulette. Je kunt namelijk precies zien welke getallen er al eerder gevallen zijn, en dit is voor sommige spelers erg fijn, omdat ze dan precies kunnen zien hoe vaak hun favoriete getal al gevallen is.

Naast het spelen van Frans roulette zijn er natuurlijk nog veel meer online roulette soorten. Een van de roulette varianten waar je misshien wel de meeste winst kunt maken is het Roulette met hoge inzet. Het hoge inzet roulette is dan ook niet voor iedereen weg gelegd, want zoals de naam al aangeeft is het een roulette spel waarbij je wel over een groter budget moet beschikken. En als dit niet het geval is, dan is het ook niet verstandig om deze variant te spelen. Want als je je gehele budget in 1 inzet gaat inzetten en je verliest, dan ben je natuurlijk alles in 1 keer kwijt, en kun je niet eens meer verder spelen. Vandaar ook dat we zeggen, laat het spelen van hoge inzet roulette maar gewoon over aan de mensen met een wat dikkere portemonnee.

Een van de online roulette soorten die wel voor iedereen geschikt is is het spelen van Mini roulette. Deze leuke roulette variant is ideaal voor het spelen naast een ander spel. En dit heeft natuurlijk alles te maken met de grootte van het spel. Ben je dus aan het gokken op een leuk nieuw spel, dan kun je daarnaast ook nog gewoon je scherm op laten van een potje Mini roulette waar je mee bezig bent. Op die manier kun je op twee verschillende spellen kans maken op mooie prijzen. En de spelregels van het spel zijn hetzelfde als die van een normaal potje roulette. Natuurlijk heeft de naam mini roulette betrekking op het spel, en daarom is het spel ook een stuk kleiner dan het gewone spel. Zo kun je dus niet gokken op 36 nummers met zero maar heb je maar 12 genummerde vakjes waar je op kunt gokken. Het lijkt misschien alsof je minder kans hebt op winst bij het spelen van mini roulette, maar niks is minder waar. Want bij het spelen van mini roulette heb je namelijk niet te maken met een inzet limiet, en daardoor kunnen de prijzen natuurlijk erg hoog oplopen!

De laatste variant van de verschillende online roulette soorten is het pro roulette spel. Het spelen van Roulette pro is eigenlijk hetzelfde als het online roulette spel dat je kent. Dus de regels, de manier van spelen en de inzetmogelijkheden zijn zo als je dat gewend bent van het roulette spel. Heb je het roulette spel nog nooit eerder gespeeld, ook dan heb je niets te vrezen, het is namelijk erg simpel om de spelregels onder de knie te krijgen. Het spelen van roulette pro is misschien wel de gemakkelijkste versie om mee te beginnen, op die manier krijg je namelijk de basis spelregels van het roulette spel gemakkelijk en snel onder de knie.

Welke variant van de online roulette soorten het ook gaat worden, speelplezier en spanning zijn bij alle varianten verzekerd.